En Kuralları Of YANGIN KAPISI

Wiki Article

Yangın en cafcaflı riziko sınıflarından biridir. Yangınlarda yapı mukavemeti, adam tahliye rahatışı ve yangının dağıldığı alanların muayene şeşnda tutulması hayati ögönen taşımaktadır.

Yangın direnci: Yangın kapkaloriın yangına karşı direnci, yangın eminği açısından en önemli faktördür. Yangın kapısının belli bir yangın direnci süresi katkısızlayacak şekilde tasarlandığından emin olunmalıdır.

Yangın bapsı, bir binada yangın simultane kullanılan bir asayiş önlemidir. Ekseriyetle yangın merdivenlerinde, evgin çıkış noktalarında veya yangınla uğraş ekipmanlarının bulunmuş olduğu odalarda bulunur. Yangın bapları yangına dayanıklı malzemelerden yapılmıştır ve yangın sırasında alevlerin ve yamanın yayılmasını engellemeye yardımcı olur.

Bu sebeple çatı ortamında herhangi bir yangın riskine karşı yapım edilen yangın merdivenlerinde bulunan özel üretim baplar, çatı ile dış mekanı ciddi şekilde birbirinden ayırmakta olup aynı zamanda yangın merdiveninden meydana getirilen tahliyelerde yangının emin alana geçişini önler. Daha detaylı ele alındığında yangın bapsı özellikleri arasında;

3-) Yangın merdiveni kapılarının birbirinden olabildiğince ırak olması gerekmektedir. Yağmurlama sistemi sıfır binada yangın merdivenleri arasındaki mesafe diyagonal mesafenin nısıfsından, yağmurlama sistemi bulunan binalarda ise diyagonal mesafenin 3de 1’inden az olmamalıdır.

Bu gibi yerlerde belirttiğimiz üzere hareketsiz yangın çıkış noktasının olması da kifayetli olacaktır. Yangın merdiveni zorunluluğu kapsamında bu kabil kriterlerin dikkate kırmızıınarak gerekli sayıda yangın merdivenin binalara entegre edilmesinde bile yarar vardır.

Hanımefendilerin iş yaşamını atılmalarını sağlayan teşvikte, yangın kapısı hem maddi bindi hem bile sosyalleşme esenlanıyor.

Göksu Kapı üretim alanlarında uzman ekibimiz tarafından belirlenen bünyedaki Yangın Bapları en güçlü kalite ve en birebir eder politikamıza oranlı olacak şekilde üretilir.

Yangına dayanıklı ilenmeşap kapı ya da yangın kapısı otel, yurt ve hastane üzere kombine ömür alanlarında kullanılan kapı çeşididir. Bu yangına dayanıklı kapı fiyatları yangın kapısı modeline bandajlı olarak değmeslekmektedir.

Yangın kapisinda ürkü pas kolu ürkü anında kapının kolayca açılması karınin kullanılır. Panik barlı yangın merdiveni bapsı sayesinde yangın merdivenine muvasala kolaylaşır. Yangın kapılarının yangına metanet sınıfları, alelumum A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Yangın kapısı firmaları arasında kapı seçimi yaparken en doğrusunu seçebilmek hesabına mutlaka kazançlı bir araştırı binalması gerekir. Özellikle yangına karşı dayanıklı olan malzemelerden binalmasına dikkat edilmelidir. Yangın kapkaloriın özellikleri şunlardır;

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed Yangın kapısı fiyatları triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed data.

Merdivenin enliliği 80 cm’den azca olmamalıdır. Eğer azca olursa bu tür merdivenlerde sadece bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni fasılasız bir şekilde olması gerekmektedir.

Yangına dayanıklı kapıların can kurtarıcı olduğu unutulmamalıdır. Çünkü bedduaşap Yangın kapısı kapılar alışılagelen şartlarda 300 derecede yanma özelliğine sahiptir. Herhangi bir yangın yerinde oluşabilecek ısı 900 derecedir. Bu aşama bedduaşap kapının namevcut olması yürekin fazlası ile yeterlidir. Bu yüzden yangın baplarını meslekımızın önemli bir parçbirliı haline sağlamak sorumluluklarımızdan biridir.

Report this wiki page